Найдорожчий особняк Франції: шокуюча вартість навіть для такої розкішної будови

Особняк під назвою Château d’Armainvilliers у Сені і Марні справді вражає величністю, бо колись ще й належав королівській сім’ї. Наразі він є найдорожчим на ринку Франції – ціна шокує всіх.

Будинок розташований на понад 1000 гектарах землі поблизу французької столиці. Вартість розкішного маєтку становить колосальні 363 мільйони фунтів, тобто близько 440 мільйонів доларів.

Найдорожчий особняк на ринку Франції

Величний маєток, що належав королівській сім’ї

Château d’Armainvilliers побудували на фундаменті замку XII століття. Він вміщує 100 кімнат. У 1980-х роках особняк купив король Марокко Хасан II. Члени королівської сім’ї подбали про облаштування спа-салону з хамамом, салону краси та перукарні, а також навіть медичної та стоматологічної клініки.

Розкішний особняк за 363 мільйони фунтів / Фото Hemis

Вони також облаштували підвал із величезною мережею тунелів, кухонь, холодильних камер, складських приміщень і кімнат для персоналу. На території маєтку збереглася стайня, яка може вмістити 50 коней.

У 2008 році королівська сім’я продала особняк невідомому покупцеві з Близького Сходу за 170 мільйонів фунтів. Тепер агенти з нерухомості представляють його інтереси задля продажу цієї розкішної нерухомості.

Багато місцевих рієлторів кажуть, що власник не зможе продати будинок за таку космічну ціну. Ба більше, це не реально. Вони гадають, що особняк куплять за 20 – 25 мільйонів фунтів (можливо, 30 мільйонів), але не більше.

Джерело: realestate.24tv.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори