Інвестиційний проєкт біля Буковелю: серія презентацій для потенційних інвесторів

Компанії SENSAR Development та Ribas Hotel Group проведуть серію презентацій карпатського апарт-комплексу Smart Well. Про це порталу НЕРУХОМІ розповіли організатори заходів.

“Інвестиційний проєкт від SENSAR Development має всі шанси поєднати всі переваги гірського відпочинку, втілені в апарт-комплексі Smart Well в місті Яремче, що неподалік від гірськолижного курорту Буковель”, – кажуть організатори.

Більше актуальної інформації про новий інвестиційний проєкт та побачити презентацію апарт-комплексу Smart Well можна побачити на наступних заходах, які відбудуться: у Києві – 9 квітня, о 12:00, вул. Болсуновська, буд. 13-15 (IQ BUSINESS CENTER), а також – у Львові, 10 квітня, о 12:00, по вул. Листопадового Чину, 8 (BANK HOTEL).

Відвідувачі дізнаються про:

  • особливості нового формату відпочинку в горах;
  • інноваційні архітектурні вирішення та оригінальні погляди, що стали основою у створенні проєкту;
  • високу ефективність та прибутковість діючої бізнес-моделі.

Спікери заходу – CEO та засновник компанії SENSAR Development Марк Марченко. До презентації приєднаються представники компанії-партнера. В Києві очікують на Артура Лупашко, засновника готельного оператора Ribas Hotels Group, у Львові у заході братиме участь Ірина Маріна, що керує проєктами Ribas Hotels Group, а також – директор SENSAR ГРУПП та керівник відділу продажу – Олена Бартуль.

Реєструйтесь, заповнивши форму та відвідайте презентацію, аби дізнатися більше цікавого про перспективи інвестицій в туристичному бізнесі Карпат.

Джерело: nerukhomi.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори